Ønsker du å bli vurdert for eMeistring?

Senter for e-terapi er et behandlingstilbud for pasienter i hele Trøndelag. Kontorene våre ligger på Nidaros DPS i Trondheim. Det er flere måter å søke om behandling i eMestring. Før en eventuell vurderingssamtale kan det være nyttig å sjekke ut første modul, eller kapittel, av det behandlingsprogrammet som du tenker er mest relevant for deg.  Etter første samtale vil en spesialist vurdere om du har rett til prioritert helsehjelp. St. Olavs hospital tilbyr per i dag veiledet internettbehandling for sosial fobi, depresjon og panikklidelse.

Les mer om behandlingsprogrammene her.


 

Om du allerede mottar behandling hos ditt lokale DPS, ønsker vi at du snakker med behandleren din om en henvisning. Om behandleren din ikke har hørt om eMeistring kan du vise ham, eller henne, til våre nettsider for utfyllende informasjon om hvordan sende henvisning til oss. Denne informasjonen finnes under «for helsepersonell» på framsiden. Du kan også ta kontakt med oss direkte gjennom eposten: Direktekontakt@stolav.no .

Husk at vi bare trenger telefonummeret ditt for å ta kontakt, så ikke send sensitive person eller helseopplysninger.

Da finnes det to måter å komme i kontakt med oss.
Om du ønsker behandling i eMestring kan du kan enten kontakte fastlege og be om en henvisning til eMeistring på Senter for eTerapi. Andre leger eller psykologer kan også sende henvisning. Du kan også ta kontakt med oss direkte gjennom eposten: Direktekontakt@stolav.no .


Husk at vi bare trenger telefonummeret ditt for å ta kontakt, så ikke send sensitive person eller helseopplysninger.

Vi tar også imot pasienter fra andre helseregioner, men kun ved ledig kapasitet. Fra andre regioner må henvisning gå via en behandler i spesialisthelsetjenesten og ikke fastlege. Om du allerede er i behandling i psykisk helsevern, snakk med din behandler om eMeistring, eventuelt vis dem nettsidene våre for utfyllende informasjon om hvordan sende henvisning til oss. Denne informasjonen finnes under «for helsepersonell» på framsiden.Om du ikke er i behandling, må du bli henvist til psykisk helsevern først.
Du kan også ta kontakt med oss direkte gjennom eposten: Direktekontakt@stolav.no .

Husk at vi bare trenger telefonummeret ditt for å ta kontakt, så ikke send sensitive person eller helseopplysninger.

Informasjonsvideo om veiledet internettbehandling

Per i dag tilbyr St. Olavs hospital veiledet internettbehandling for panikklidelse, depresjon og sosial fobi.
Se videoen her
Strektegning av en lege som samtaler med en dame
Sist oppdatert 16.03.2023