Vi anbefaler at du alltid bruker siste versjon av nettleseren din.

Magisk dag for kreftsyke barn

Mandagen bød på både pengegave fra Luftkrigsskolen og luftig tur over trondheimsområdet. Se bildene fra helikopterløftet!

Elling Finnanger Snøfugl
Publisert 25.05.2016
Sist oppdatert 20.07.2016

​Luftkrigsskolens Sea King-helikopter skapte en helt spesiell dag for sykehusbarna på St. Olavs Hospital mandag ettermiddag. Seks kadetter kom for å overrekke en pengegave til Barnekreftforeningen på over 335.000 kroner, før barna og deres nærmeste familie fikk muligheten til å være med opp i helikopteret.

Helikopterløftet TIL STOLAV.jpg
 

I forkant av arrangementet har kadettene jobbet med Luftkrigsskolens kreftaksjon for å samle inn penger til barn og unge med kreft.

– Dette er noe vi har gledet oss lenge til, sa Luftkrigsskole-kadett Morten Skaret Sørensen, som også hadde med kake i forbindelse med overrekkelsen.

Mannskapet fra 330-skvadronen la velvillig opp løypa så flere av barna fikk se sine barnehager og skoler fra lufta. Med trivselssykepleier Mads Bøhle som guide og organisator ble den årlige Sea King-dagen et kjærkomment og spennende avbrekk for ungene.

NRK Trøndelag var også på plass med både TV- og radioreporter. Innslaget fra Midtnytt kan du se her.

Våre bilder fra helikopterløftet finner du i bildekarusellen under, eller ved å gå direkte til vår Flickr-konto for å se bildene i større format.