Magisk dag for kreftsyke barn

Mandagen bød på både pengegave fra Luftkrigsskolen og luftig tur over trondheimsområdet. Se bildene fra helikopterløftet!

Elling Finnanger Snøfugl
Publisert 25.05.2016
Sist oppdatert 20.07.2016

​Luftkrigsskolens Sea King-helikopter skapte en helt spesiell dag for sykehusbarna på St. Olavs Hospital mandag ettermiddag. Seks kadetter kom for å overrekke en pengegave til Barnekreftforeningen på over 335.000 kroner, før barna og deres nærmeste familie fikk muligheten til å være med opp i helikopteret.

Helikopterløftet TIL STOLAV.jpg
 

I forkant av arrangementet har kadettene jobbet med Luftkrigsskolens kreftaksjon for å samle inn penger til barn og unge med kreft.

– Dette er noe vi har gledet oss lenge til, sa Luftkrigsskole-kadett Morten Skaret Sørensen, som også hadde med kake i forbindelse med overrekkelsen.

Mannskapet fra 330-skvadronen la velvillig opp løypa så flere av barna fikk se sine barnehager og skoler fra lufta. Med trivselssykepleier Mads Bøhle som guide og organisator ble den årlige Sea King-dagen et kjærkomment og spennende avbrekk for ungene.

NRK Trøndelag var også på plass med både TV- og radioreporter. Innslaget fra Midtnytt kan du se her.

Våre bilder fra helikopterløftet finner du i bildekarusellen under, eller ved å gå direkte til vår Flickr-konto for å se bildene i større format.