Årets arbeidmiljøpris 2018 på St. Olav

– Nå er jeg rett og slett kry!

Assisterende seksjonsleder ved hovedintensiv, Eli Sæther Haugen, vant arbeidsmiljøprisen for 2018 på St. Olav. – Takk for at dere bryr dere om meg, takk for at jeg får være meg - og det er jeg! sa prisvinneren som delte hederen med hovedintensiv. Gratulerer!

Christina Yvonne Kalland
Publisert 09.04.2019
Sist oppdatert 06.07.2020

​– Hjertelig tusen takk! Takk for at dere har nominert meg, det er veldig hyggelig at noen setter pris på at du har gjort noe bra for omgivelsene. Prisen går til hele hovedintensiv, for der er det godt å være. Vi har godt miljø og det er høyt under taket, vi har det artig og står sammen og har det bra på jobb. Takk, alle, takk for at dere bryr dere om meg! sprudlet prisvinneren som ble tildelt prisen under åpningen av årets arbeidsmiljøuke av direktør Grethe Aasved.

Prisvinner Eli Sæther Haugen sammen med direktør Grethe Aasved. Foto: Geir Otto Johansen

Prisvinner Eli Sæther Haugen sammen med direktør Grethe Aasved. Foto: Geir Otto Johansen

Se film fra utdelingen på Instagram

Det manglet ikke på superlativer i nominasjonen, sitert fra Aasveds begrunnelse under utdelingen:

«Årets prisvinner har jobbet i klinikken en årrekke, og er blitt nominert av sine kolleger. Vinneren oppleves som faglig sterk og kunnskapsrik, og er oppriktig opptatt av at alle skal ha det bra på arbeidsplassen. Prisvinneren ser den enkelte, uavhengig av profesjon. Å bli sett er viktig i et helsefremmende arbeidsmiljø. Her spiller årets prisvinner en viktig rolle.
Hun – ja, det er en hun – vier kolleger og studenter stor oppmerksomhet, og er genuint opptatt av at de skal føle seg sett og inkludert.

Prisvinneren er opptatt av kompetansebygging, og bidrar i høyeste grad til å utvikle et velfungerende team, som stiller opp for hverandre. Hun beskrives som omsorgsfull, positiv, faglig dyktig, motiverende og trygg – rett og slett en som ser og ivaretar sine kolleger. På den måten er hun en stor og viktig bidragsyter til å skape trivsel på arbeidsplassen.

Årets prisvinner har lang fartstid på St. Olav. Hun har vært ansatt i avdelingen siden 1987!

Til slutt heter det:
«Vi mener hun er et utmerket og enestående menneske.»

Prisen kan tildeles grupper, seksjoner eller enkeltpersoner som har bidratt til å fremme et godt arbeidsmiljø. I år har juryen mottatt 14 forslag. Det vitner om mye engasjement for arbeidsmiljøet på St. Olav. Prisen legger vekt på høyt faglig nivå og innsats for arbeidsmiljøet.

Premien er på 15.000 kroner, som går til velferdstiltak eller miljøtiltak i avdelingen.

Vi gratulerer Eli Sæther Haugen med velfortjent heder, ære og pris!