Info om testing

Slik får du som ansatt ved St. Olavs hospital testet deg for koronavirus.

Marit Kvikne
Publisert 14.08.2020
Sist oppdatert 07.12.2020

Bestill time for test på nett

Timebestilling koronatest for ansatte på St. Olav


Åpningstider for test er mellom 09.00-15.30 på hverdager.
Stengt på helg. 

Ledige timer slippes gjennom dagen, avhengig av trykk. Timene mellom kl. 09.30-10.00 slippes slik at man kan forhåndsbestille ved behov. Dette kan gjøres 10 dager før ønsket time.

Dersom indikasjoner for testing av helsepersonell endres eller pågangen øker på grunn av økt smittespredning på sykehuset, vil åpningstidene kunne utvides på kort varsel.  

Hurtigtester er forbeholdt pasienter som trenger rask avklaring.

Svar på helsenorge

Svar på prøven blir lagt ut på helsenorge.no (Min side) fortløpende, men forsinkelser kan forekomme ved stor pågang. Dersom prøven er positiv, vil du bli oppringt. 
 

To gode råd


Har du fått negativt testresultat? Er du allerede testet på grunn av symptomer og testen er negativ, er det svært usannsynlig at symptomene skyldes covid 19. Du kan da gå på jobb når du føler deg frisk.

Venter du på testing eller prøvesvar? De som har symptomer på covid-19 og venter på testing eller prøvesvar, skal holde seg hjemme og eventuelt ha hjemmekontor dersom det er mulig.
 

NTNU

Alle NTNU-ansatte og studenter som skal inn på campus, må ha hjemmekontor dersom de har vært i utlandet. De som har luftveisinfeksjoner, må ta kontakt med testtilbudet i Trondheim kommune.