Stafett for livet 2024

Bli med på Kreftforeningens Stafett for livet 31. august

Stafett for livet er en hyllest til alle som er rammet av kreft. Flere avdelinger på St. Olav stiller med egne lag, og Kreftforeningen tar gjerne imot flere.

Christina Yvonne O. Kalland
Publisert 17.06.2024
Sist oppdatert 28.06.2024
En gruppe kvinner i lilla skjorter

Foto: Marion Aaserud Dahlen

I Stafett for livet er det både familier, venner, skoler, foreninger, bedrifter og arbeidsplasser som danner lag for å støtte kreftsaken, eller til en person de vil hylle eller minnes.

Helgen fylles med underholdning og aktiviteter, mat og drikke, hundrevis av deltakere og samhold om kreftsaken.

Alle kan være med på arrangementet, og det er gratis å delta.

 

En gruppe mennesker samlet i en park

Foto: Kreftforeningen

Stafett for livet: I et helt døgn går eller løper vi til støtte for alle kreftrammede rundt i landet. Stafetten symboliserer at kreft aldri tar pause og at det alltid bør være noen på banen for den som er syk. Stafetten er ingen konkurranse, og du kan gå, løpe eller trille i ditt eget tempo.

På alle stafetter er det en åpningsseremoni, en fighterrunde, lyssermoni og en avslutningsseremoni. I tillegg er det underholdning, aktiviteter, innsamlinger og mye mer.

Om Stafett for livet

Kreftforeningens stafett for livet er et omsorgsarrangement som foregår over 24 timer for å symbolisere at det alltid burde være noen på banen for den som er syk. Her melder ulike lag seg på for å vise støtte til de som står midt i kampen, og minnes de vi har mistet.

Disse samarbeider om å holde stafettpinnen i gang i 24 timer - noen går, noen løper og noen ruller - dette er et arrangement for alle. Alle trenger ikke å være på banen samtidig, og man kan gå sammen, en og en - og ta pauser i lagteltet.

Fighterne er æresgjester under arrangementet, og betegner de som har eller har hatt kreft.

Les om Stafett for livet hos Kreftforeningen

PÅMELDING TRONDHEIM

Se arrangement på Facebook


Stafetten er en arena for mange aktører, der blant annet foreninger, organisasjoner, bedrifter, familier, venner og bedriftsidrettslag bruker dette som et gratis teambuilding arrangement for sine medlemmer og ansatte. Andre bruker det som en gratis familiedag, der både medlemmer/ ansatte og deres familier inviteres inn til felles aktivitet.

Mer om stafetten som arena for teambuilding kan du lese her: – Stafett for livet er årets fineste døgn 

Se også film fra tidligere år: Stafett for livet Askøy 2022Kontaktinformasjon

Stafettleder: Gunnar Bækken
Tlf: 926 26 200
stafettleder.trondheim@kreftforeningen.no