En stor bygning med mange vinduer

Ortopedisk Fast-track tun (OFS)

Pasientene som kommer hit følger et standardisert pasientforløp. Pasientene kommer enten for å få satt inn primær protese i hofte- eller kneleddet, eller planlagt operasjon med revisjon av en protese. Vi opererer i gjennomsnitt 21 pasienter hver uke (fra mandag-torsdag). Pasientene reiser som regel hjem etter 1-3 dager. Sengeposten er åpen fra mandag til fredag, og pasienter som blir inneliggende utover dette flyttes til sengetund for elektiv operasjon (OES)

Alle pasientene har vært på preoperativ poliklinikk med pasientskole i forkant av operasjon. På preoperativ poliklinikk får du snakke med operatør, anestesilege, fysioterapeut og sykepleier. Alle nødvendige undersøkelser og forberedelser er gjort på forhånd og du møter fastende operasjonsdagen. På pasientskolen får du informasjon om forløpet ditt, og målet er at du er godt forberedt på hva som møter deg når du blir innlagt for operasjon.

 

Ved ortopedisk klinikk har vi stort fokus og jobber kontinuerlig med pasientsikkerhet og faglig utvikling. Vi ser på oss selv som en innovativ avdeling og ortopediske sengeposter ønsker å være nytenkende og delta i spennende prosjekter.

 

Pasienter som er inneliggende ved sengeposten må alltid påregne å møte studenter som er ute i praksis som følger pasienten gjennom operasjonsforløpet. Det kommer sykepleiestudenter 3-4 ganger i året. Avdelingen ser det som positivt å ta imot studenter, og det er en svært spennende praksisplass med mange utfordringer og et variert og stort læringsutbytte.

Kontakt

Telefon

  • Mandag DØGNÅPEN
  • Tirsdag DØGNÅPEN
  • Onsdag DØGNÅPEN
  • Torsdag DØGNÅPEN
  • Fredag 07:00 - 15:00
  • Lørdag STENGT
  • Søndag STENGT

Slik finner du fram

Oppmøtested

Bevegelsessenteret 4. etasje vestfløy.

Bevegelsessenteret

Olav Kyrres gate 13

7030 Trondheim