Senter for fostermedisin avdeling Orkanger

Senter for fostermedisin utfører tidlig og rutine ultralyd på gravide som bor i Trøndelag. Vi har en avdeling på Orkanger som utfører forskjellige ultralyd-undersøkelser på gravide i nærområdet.

På vår ultralyd-avdeling på Orkanger har vi det samme utstyret og de samme fagfolkene som jobber der som i Trondheim. I hovedsak er det drift på Orkanger mandager og tirsdager. I utgangspunktet fordeler vi ultralydtimer dit ut i fra hvor folk bor – slik at det blir geografisk fordelsmessig å dra dit for pasienter. 

I perioder gjennom året er det veldig fullt i Trondheim av ulike årsaker, og da hender det vi må utvide driften på Orkanger til flere dager per uke. Da kan det hende at selv om man bor nærmere Trondheim eller i selve Trondheim, kan få time ved Orkanger sykehus. Hvis man opplever dette og synes det er rart, så er det rett og slett pga. kapasitet.

Orkanger sykehus er ikke langt unna. Det går buss, og hvis man kjører bil er det ca. 35 min fra St.Olavs på Øya. Det er gratis parkering og lett å finne frem til oppmøtestedet for ultralyd. 
Det er ingen ulemper med å få time ved Orkanger sykehus😃

Mer informasjon finner man på siden til Senter for fostermedisin

Kontakt

Senter for fostermedisin

Callback. Ring oss og legg igjen beskjed så ringer vi deg opp så snart vi kan.

Slik finner du fram

Oppmøtested

Ekspedisjonen er rett fram i hovedinngangen. Der kan man registrere seg enten på skjerm eller hos sekretær i resepsjonen.

Orkanger Sykehus

Sjukehusvegen 3
7300 Orkanger