Her er Årets sykepleier!

–Ann-Elise er en høyt verdsatt kollega, og deler rikelig av sin erfaring og kunnskap med andre. Hun møter både pasienter og kollegaer med respekt, og er en veldig verdig vinner av prisen Årets sykepleier, skryter kollegaene ved avdeling for smerte og sammensatte lidelser.

Trine Nordgård Stensaas
Publisert 12.12.2017
Dette er Årets sykepleier 2017! Ann-Elise Havnen Solvang. Her avbildet utenfor Kunnskapssenteret. Foto: Geir Otto Johansen, St. Olavs hospital.

​På Norsk Sykepleierforbund Sør-Trøndelags julemøte som ble avholdt nylig, ble Årets sykepleier kåret. For 2017 var det Ann-Elise Havnen Solvang som stakk av med seieren. Prisvinneren er meget stolt og beæret over å ha fått prisen.

–Jeg tror ikke at det har gått opp for meg enda. Det er helt overveldende, og jeg var ikke forberedt på dette i det hele tatt, sier den lykkelige vinneren.

Ann-Elise jobber på avdeling for smerte og sammensatte lidelse (Smertesenteret) her på St. Olavs hospital. Det har hun gjort siden 2011, men har jobbet som sykepleier siden 2003. I dag er hun pasientkoordinator for pasienter med CFS/ME, og det er arbeidet med denne pasientgruppen som er bakgrunnen for utmerkelsen.

–Ann-Elise har opparbeidet seg en unik kunnskap om pasientgruppen og deres pårørende med CFS/ME. Hun er genuint interessert og møter disse menneskene på en god og empatisk måte, forteller kollegaene, og legger til at Ann-Elise også har et godt samarbeid med ME-foreningen og brukerutvalget.

Vi gratulerer så masse med prisen !


Her kan du lese mer om CFS/ME