Illustrasjon. innventar.

Kirurgisk klinikk

Kirurgisk klinikk består av seks seksjoner som utfører utredning og behandling av sykdommer som krever kirurgi. Plastikkirurgen ligger i Bevegelsesenteret - se lenke. Barnekirurgi utføres i Kvinne-barn-senteret - se lenke. Vi har i tillegg mye aktivitet på Orkdal sjukehus og du finner også en lenke til Orkdal under "Les mer om Kirurgisk klinikk" Øvrige seksjoner kan du lese mer om nederst på denne siden.

Kirurgisk klinikk tilbyr behandling og pleie av høy faglig kvalitet. Vårt personale er spesialister innen sitt arbeidsfelt, mange med en bred kontaktflate mot sykehus i inn- og utland. Imidlertid er vi også avhengig av et nært samarbeid med deg som pasient for å ivareta dine behov på en best mulig måte. Vårt mål er å gi best mulig behandling med de ressurser vi har. Vi oppfordrer deg også til å stille de spørsmål som du måtte ha behov for.

St. Olavs hospital er et universitetssykehus med ansvar for forskning og opplæring. Derfor har vi studenter og elever ved klinikken. Du vil sannsynligvis komme til å møte noen av dem under oppholdet. De er i en læresituasjon og trenger derfor kanskje å ha med veileder i møtet med deg. Kanskje vil de også trenge litt mer tid på å få gjennomført nødvendige prosedyrer. Imidlertid mener vi at studenter og elever er et hyggelig element i den daglige drift i klinikken som påvirker vårt arbeid i positiv retning.

 

Vi som arbeider ved Kirurgisk klinikk er takknemlig for tilbakemelding med "ris" og "ros". Det viktigste for oss er å ha omsorg for deg og vite at du er i trygge hender.

 

Vi håper du finner deg til rette ved Kirurgisk klinikk.

 

Kirurgisk klinikk tilbyr også undersøkelser og har behandlingstilbud ved:

  

 

 

Kontakt

Telefon

  • Mandag 07:30 - 15:00
  • Tirsdag 07:30 - 15:00
  • Onsdag 07:30 - 15:00
  • Torsdag 07:30 - 15:00
  • Fredag 07:30 - 15:00
  • Lørdag STENGT
  • Søndag STENGT

Slik finner du fram

Oppmøtested

Klinikkens administrasjon finner du i 1902-bygget, 3. etasje vest.

1902-bygget

Harald Hardrådes gt 14